Naša buduća nekretnina je mesto gde planiramo stvarati nove uspomene i graditi našu budućnost kao porodica

Intervju sa Milicom Petrović, budućom vlasnicom doma u Kragujevcu

Bazanekretnina.com

Vesti 26 min. čitanja

Novogradnja u Kragujevcu

U današnjem svetu, kupovina nekretnine predstavlja jedan od najznačajnijih koraka koji porodica može preduzeti ka ostvarenju stabilnosti, sigurnosti i dugoročne sreće.

Ovom prilikom smo razgovarali sa Milicom Petrović, koja je u potrazi za savršenim domom za svoju porodicu. Istinski dom traži se sa pažnjom, jer ne predstavlja samo krov nad glavom, već mesto gde se rađaju uspomene i grade snovi. Kroz ovaj intervju, saznaćemo više o preferencijama i procesu odabira idealne nekretnine za Milicu, njenog supruga Dušana i bebu koja je na putu.

Kakva vam je nekretnina potrebna u pogledu strukture?

Milica: Potreban nam je stan sa tri izdvojene spavaće sobe i velikom dnevnom. Ovo je bitno kako bismo osigurali dovoljno prostora za svakog člana porodice, ali i za zajedničke trenutke provedene u dnevnom boravku.

Da li je nekretnina investicija ili budući dom?

Milica: Naša tražena nekretnina je budući dom. Ovo je mesto gde planiramo stvarati nove uspomene i graditi našu budućnost kao porodica.

Kako izgleda Vaša check lista kada birate nekretninu?

Milica: Naša check lista prilikom biranja nekretnine obuhvata nekoliko ključnih faktora. Gledamo kvadraturu, preferirajući prostor od najmanje 80 kvadrata kako bismo osigurali dovoljno komfora. Takođe, bitan nam je kvalitet gradnje i unutrašnjih radova, jer želimo da se osećamo sigurno i udobno u svom domu. Lokacija je takođe od velike važnosti, te tražimo nekretnine koje su u blizini škola, parkova i drugih objekata od interesa. Naravno, cena je takođe bitan faktor, ali smo spremni da uložimo u kvalitetan dom za našu porodicu.

Kako tražite nekretninu?

Milica: Kada tražimo nekretninu, koristimo različite izvore. To uključuje pretraživanje portala za nekretnine, kontaktiranje agencija, praćenje oglasa na zgradama u našem gradu, kao i razgovore sa prijateljima i poznanicima koji možda znaju za nekretnine koje odgovaraju našim kriterijumima. Na taj način, pokušavamo da maksimalno proširimo bazu potencijalnih ponuda kako bismo pronašli najbolji dom za nas.

U potrazi za savršenim domom, svaka porodica ima svoje jedinstvene prioritete i preferencije. Za Milicu, važno je osigurati dovoljno prostora i kvalitetu gradnje, kako bi njihov budući dom bio udoban i siguran. Kroz temeljitu analizu i istraživanje, nadaju se pronaći dom u kojem će stvarati srećne trenutke i ostvarivati svoje snove kao porodica.

Zahvaljujemo se Milici na razgovoru i ukazanom poverenju. Želimo Milici i Dušanu uspešnu kupovinu nekretnine, po svojoj meri!

Bazanekretnina.com

Deli na Facebook
Deli na Twitter
house image

Želite li da dobijate novosti? Prijavite se na naš newsletter: