O nama

Naša priča

Sa ponosom predstavljamo grupaciju portala nepremicnine.si21.com, vašeg vernog partnera na tržištu nekretnina u Sloveniji, ali i Srbiji i regionu. Sa našom istorijom koja seže u prošlost, izgradili smo osnovu za pouzdano i profesionalno iskustvo pretraživanja nekretnina. Portal nepremicnine.si21.com je u 100% vlasništvu porodične firme Kabi d.o.o. iz Ljubljane koja svoje predstavništvo ima i u Srbiji. O razvoju i inovacijama na portalu brine tim Kabi d.o.o.

Od skromnih početaka do uspešne priče

Naše putovanje je počelo 1996. godine sa jasnom vizijom – da olakšamo proces pronalaženja i prodaje nekretnina.

Videz portala Nepremičnine Si21 v preteklosti

Naše putovanje je počelo kao skroman projekat zasnovan na strasti prema tržištu nekretnina i želji da ljudima olakšamo pronalazak kuće iz snova. U ovim skromnim počecima, postavili smo sebi ambiciozan cilj: postati vodeći akter na slovenačkom tržištu nekretnina.

Svojom posvećenošću, napornim radom i stalnim ulaganjem u tehnologiju i usluge, izgradili smo temelje naše priče o uspehu korak po korak. Tokom decenija suočavali smo se sa izazovima i prilagođavali se novim trendovima kako bismo išli u korak sa promenljivim potrebama naših korisnika.

Naša posvećenost inovacijama i kvalitetu dovela je do raznovrsne ponude koja kombinuje različite tipove nekretnina, različite tržišne segmente i različite jezičke zajednice. Naš cilj je da obezbedimo da svaki korisnik ima pristup nekretninama koje mu najviše odgovaraju, bez obzira na to gde se nalaze, kojim jezikom govore ili koje nekretnine traže.

Sa radošću i zahvalnošću gledamo unazad na put koji smo prešli, ali nikada ne mirujemo na lovorikama. Naša priča je daleko od kraja. Sa upornošću i strašću, nastavićemo da oblikujemo budućnost tržišta nekretnina i obezbedimo da ostanemo vaš prvi izbor kada tražite nekretninu u Sloveniji.

Nepremicnine.si21.com - Priča o strasti, istrajnosti i stalnom napretku.

Dostignuća i priznanja

Ponosni smo na naša dostignuća i nagrade koje smo dobili na našem dugom putu. Godine 2007. dobili smo prestižnu NETKO nagradu za sajt nepremicnine.si21.com, što je priznanje za izuzetan rad u oblasti onlajn rešenja. Ova nagrada odražava našu posvećenost i stalnu potragu za novim načinima da poboljšamo iskustvo naših korisnika.

Inovacije kao naša zvezda vodilja

Na nepremicnine.si21.com, inovacije su naša svetla vodilja koja nas vodi kroz stalne promene i izazove na tržištu nekretnina. Naša posvećenost kontinuiranom razvoju ogleda se u svakom koraku koji preduzmemo.

Konstantno razvijamo i nadograđujemo naš portal kako bismo bili korak ispred konkurencije i prilagođavali se najnovijim trendovima na tržištu nekretnina. Verujemo da ključ našeg uspeha leži u našoj sposobnosti da brzo reagujemo na promene pošto se tržište nekretnina stalno menja. Ovim pristupom želimo da osiguramo da je naša onlajn platforma uvek ažurirana i spremna za upotrebu.

Važno je naglasiti da se naš portal konstantno prilagođava promenljivim uslovima, jer nastojimo da olakšamo kako agentima za nekretnine tako i svima koji traže svoj novi dom. Naši alati su dizajnirani da omoguće korisnicima da lako pronađu i predstave nekretnine, istovremeno osiguravajući transparentnost i usklađenost sa propisima.

Verujemo da je inovacija ključ za poboljšanje iskustva sa nekretninama za sve naše korisnike. Naš tim nastoji da zadrži našu platformu na čelu tehnološkog napretka i stalno traži nove načine za poboljšanje naših usluga. Sa inovacijama kao našoj zvezdi vodilji, spremni smo za budućnost i nove izazove koje donosi svet nekretnina.

Nepremicnine.si21.com - Inovacija koja vam osvetljava put do nekretnine iz snova.

Brojevi koji govore sami za sebe

Najveća potvrda našeg uspeha su brojke. Ove godine smo sa ponosom probili granicu od 70.000 oglasa, što nas čini jednim od najvećih portala za nekretnine u Sloveniji. Naš sajt nudi nekoliko jezičkih verzija, uključujući bosanski, hrvatski, srpski, engleski, nemački i češki, što omogućava prošireni pristup našoj ponudi.

Širimo poslovanje na međunarodnom planu

Naš rast se ne zaustavlja na slovenačkoj granici. Naša posvećenost proširenju i unapređenju ponude nekretnina dovela je do aktivnog prisustva u drugim zemljama regiona. Pored naše centralnoslovenačke verzije portala, sada smo prisutni i na tržištu nekretnina u Srbiji i uskoro otvaramo naše predstavništvo u Albaniji.

Naše prisustvo u drugim zemljama nije ograničeno samo na jedan jezik ili jednu kulturu. Pored slovenačke verzije portala, prisutni smo i sa posebnim portalima u Srbiji i Hrvatskoj, gde smo postali prepoznatljiv igrač na tržištu nekretnina. Ovo nas čini jednim od vodećih provajdera oglasa za nekretnine na ovim tržištima.

Pored toga, naši portali su dostupni na nekoliko jezičkih verzija, uključujući engleski, nemački i češki. Ovo omogućava širem krugu korisnika koji traže nekretnine na različitim jezicima i osigurava da svako, bez obzira na jezičku pozadinu, može da koristi naše usluge.

Našom međunarodnom ekspanzijom želimo da još bolje izađemo u susret svima koji traže nekretninu u ovom regionu. Ovo ne samo da jača našu poziciju na tržištu nekretnina, već i gradi mostove između različitih kultura i jezika, doprinoseći međunarodnoj raznolikosti i dostupnosti u svetu nekretnina.

Nepremicnine.si21.com - Vaš međunarodni partner u potrazi za nekretninom kojoj možete verovati.

Prednosti za korisnike

Nepremicnine.si21.com je dizajniran imajući u vidu vaše potrebe, tako da smo kreirali platformu koja vam daje jedinstvene prednosti pri traženju i upravljanju oglasima za nekretnine.

  • Pretraga po zemlji i regionu: Naša platforma vam omogućava da tražite nekretnine u različitim zemljama i regionima, što olakšava pronalaženje nekretnina na željenoj lokaciji. Bez obzira da li tražite nekretninu u Sloveniji, Srbiji, Albaniji ili negde drugde, brzo ćete pronaći prave opcije.
  • Raznovrsnost tipova i vrste nekretnina: Pretraživač vam omogućava da birate između različitih tipova i vrsta nekretnina, uključujući stanove, kuće, poslovne prostore, zemljište i druge opcije. Ovo vam omogućava da se fokusirate upravo na ono što tražite.
  • Čuvanje oglasa: Korisnici mogu jednostavno da sačuvaju oglas za koji su zainteresovani i da ga kasnije pregledaju. Ovo vam omogućava da organizujete pretragu i imate pregled nekretnina koje vas zanimaju.
  • Besplatni oglasi: Da li imate nekretninu za prodaju ili iznajmljivanje? Naš portal vam omogućava da besplatno unesete svoje oglase, kako biste došli do šireg kruga potencijalnih kupaca ili zakupaca.
  • Obaveštenja o novim oglasima: Ako tražite određenu nekretninu, možete dodati svoje preferencije u pretraživač. Kada se pojavi ponuda koje odgovara vašim kriterijumima, dobiće trenutno obaveštenje. Ovo vam štedi vreme, jer nekretnine dolaze direktno u prijemno sanduče.

Nepremicnine.si21.com - Vaš prvi izbor za jednostavnu i efikasnu pretragu nekretnina i upravljanje reklamnim porukama prema Vašim željama.

Nepremicnine.si21.com - vaš pouzdan partner

Nepremicnine.si21.com je više od web portala. Mi smo priča o strasti, posvećenosti i kontinuiranom razvoju. Zahvaljujemo našim korisnicima na poverenju i obećavamo da ćemo nastaviti da pružamo vrhunsko iskustvo pretraživanja nekretnina. Naša vizija je da postanemo vaš prvi i jedini izvor za sve vaše potrebe za nekretninama, a mi ćemo to postići kroz stalne inovacije i naporan rad.

Nepremicnine.si21.com - Sa vama na svakom koraku do vašeg novog doma.

Portali za nekretnine

bazanekretnina novogradnje immobili real estate nemovitosti immobilien