Vrnjačka Banja: Investicioni dragulj, plac u srcu banje

Bazanekretnina.com

Vesti 6 min. čitanja

Vrnjačka Banja

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam jedinstvenu priliku za investiranje - plac smješten u samom srcu Vrnjačke Banje, čeka da postane vaša sledeća uspešna investicija.

Prednosti lokacije

Smeštena u stambenom području, na levoj padini gradskog parka, između dve saobraćajnice, ova parcela pruža neverovatan pristup svim važnim lokacijama. Nalazi se pored Odmarališta Vračar i udaljena je svega 100m od bolnice Merkur Sveti Đorđe, čineći je savršenim mestom za raznovrsne investicije.

Urbanistički pregled

Parcela od 3.720m2 pripada urbanističkoj celini 1, u zoni apartmana i pansiona 1 (AP1), sa jasno definisanim pravilima građenja. Namenjena je pretežno za apartmane i pansione, ali otvara vrata i za kolektivno i porodično stanovanje, kao i hotele. Ova investicija nudi neverovatan potencijal bez ikakvih ograničenja za aktivnosti koje ne ugrožavaju stanovanje.

Maksimalna iskoristivost

Visina objekta je ograničena na 9,5m do kote venca i 13,0m do kote slemena. Parcela omogućava izgradnju objekata od kojih pojedinačni može da bude do 1.200m2 BRGP (P+1+Ps) sa minimalno 30% zelenih površina. Slobodnostojeći i dvojni objekti su dozvoljeni, pružajući vam širok spektar mogućnosti u planiranju.

Parking bez problema

S obzirom na kriterijume za parkiranje, na parceli je moguće osigurati dovoljno parking mesta, nudeći 1 parking mesto po stanu ili 1PM/100 m2 BGP za stanovanje. Dodatna parkirna mesta mogu se planirati prema vašim potrebama.

Potencijal za razvoj

Na temelju navedenih parametara, ova parcela pruža potencijal za izgradnju oko 4.500m2 BGP, što se prevodi u impresivnih 3.350m2 neto površine. Ovo je vaša prilika za investiciju koja obećava procvat i dugoročni uspeh.

Pogledajte oglas

Nemojte propustiti priliku postati deo ovog izuzetnog projekta. Investirajte u budućnost uz našu jedinstvenu parcelu u Vrnjačkoj Banji. Za dodatne informacije i zakazivanje posete, kontaktirajte nas već danas!

Neka ovaj dragulj postane ključ vašeg uspeha na tržištu nekretnina.

Bazanekretnina.com

Deli na Facebook
Deli na Twitter
house image

Želite li da dobijate novosti? Prijavite se na naš newsletter: