Pressek.rs: Agencija za promet nekretnina Keller Williams najavila dolazak u Kragujevac

Bazanekretnina.com

Vesti 12 min. čitanja

Agencija za promet nekretnina Keller Williams najavila dolazak u Kragujevac

Keller Williams jedna od najpopularnijih i najvećih agencija za promet nekretnina u svetu, uskoro će otvoriti market centar u Kragujevcu, treći po redu u Srbiji, posle Beograda i Niša.

Tim povodom, predstavnici ove kompanije su u zgradi Grada održali prezentaciju i otvorenu radionica povodom početka rada ove kompanije u gradu na Lepenici, navodi se na portalu Pressek.rs.

O kompaniji

Kompanija Keller Williams uspešno posluje na tržištu nekretnina već 40 godina. U ovom trenutku ima mrežu od 190.000 agenata za nekretnine u 60 zemalja sveta. Kompanija poseduje sopstvenu korisničku platformu i sopstveni cloud na kome grade globalnu mrežu nekretnina.

Prvu našu kancelariju odnosno market centar u okviru regionalnog Keller Williams-a otvorili smo u Beogradu, potom u Nišu, i posebno mi je drago da će treći market centar biti u Kragujevcu pod imenom „KW – Šumadija“. Upućujem posebnu zahvalnost Gradu Kragujevcu i Regionalnoj privrednoj komori Šumadije i Pomoravlja što je prepoznala potrebu za inovativnošću i našu tehnološku orjentisanost ka popravljanju tržišta nekretnina u Srbiji, a Grad Kragujevac kao jedan centar investicija u proteklom, a verujem i budućem periodu je pravo mesto gde treba da postoji naša kancelarija, kazala je Dušanka Kovačević Cvetković, regionalni trening menadžer kompanije Keller Williams.

Predrag Lučić, predsednik Regionalne privredne komore Šumadije i Pomoravlja istakao je da je Kragujevac trenutno jedna od najatraktivnijih investicionih destinacija ne samo u Srbiji, već i u ovom delu Evrope.

Stalno dobijamo potvrde u tom smislu, a to su dolasci investitora i zainteresovanost velikih referentnih kompanija. Dolazak ove kompanije u grad Kragujevac je ne samo jedna dodatna potvrda da grad Kragujevac ima visoku atraktivnost u privlačenju investicija, nego da je grad investicija i da se ovde investira ne samo sa aspekta stranih direktnih investicija, nego i domaćih investicija, kazao je Lučić.

Bazanekretnina.com

Deli na Facebook
Deli na Twitter
house image

Želite li da dobijate novosti? Prijavite se na naš newsletter: