Zemljište za izgradnju Podravska, Maribor, vsa področja, Cena: 177.400,00

Osnovni podatci

Cena:
177.400,00 
transakcija:
prodajem
šifra:
PEKRE 2093
vrsta objekta:
zemljište
tip:
za izgradnju
država:
Slovenija
lokacija:
Podravska, Maribor, vsa področja
veličina:
2.093,00 m²

Kontakt

Gral
Trg Leona Štuklja 5
2000 Maribor
Telefon:
+386 2 251 60 71
Fax:
+386 2 251 60 71

Pošalji

E-mail je uspešno poslat

Pošalji
Zemljište za izgradnju, Podravska, Maribor, vsa področja

1 od 7

Prethodna slika Sledeća slika
Galerija

opis

ZA INVESTITORJE ali ZA INDIVIDUALEN NAKUP: RAVNA IN SONČNA PARCELA V PEKRAH, V SLEPI ULICI, SREDI NARAVE, S POGLEDOM NA POHORJE, HITRO DOSTOPNA DO MESTA, KOMUNALNO NI OPREMLJENA

Na mirni, zeleni, sončni in lepi lokaciji v Pekrah prodamo zazidljivo stavbno zemljišče, veliko 2093 m2. Zemljišče je ravno, z več strani obdano z zelenjem in drevesi, v manjšem območju, predvidenem za gradnjo novih stanovanjskih hiš. Zemljišče ni komunalno opremljeno.

Dostop je po javni asfaltirani cesti, zadnji del poti je makadamski; za ta del ceste so urejene služnosti.

Javni vodovod, električno omrežje so kakšnih 300 m od parcele. Stroški za izgradnjo komunalnih priključkov se delijo z lastniki sosednjih parcel, ki so tudi do sedaj prispevali k urejanju vseh pravnih in stvarnih zadev. V teku je urejanje gradbenega dovoljenja za cesto in evropskih sredstev za izgradnjo kanalizacije. Na parcelah je po podrobnem načrtu predvidena gradnja dvojčkov in individualnih hiš.

Zelo blizu je cesta za Maribor, hkrati se prometa v naselje ne sliši. Do strogega centra Maribora je 9 minut vožnje z avtomobilom. V neposredni bližini sta Zgornje Radvanje in vznožje Pohorja. V bližini so vrtec, trgovina, avtobusna postaja mestnega prometa; vsa ostala infrastruktura je v bližnjem Limbušu. Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen. Vse meje so na novo določene in urejene z mejniki.

ZELO ZANIMIVI ZA INVESTITORJE, KER JE NA VOLJO SKUPNO 4580 m2 STAVBNEGA ZEMLJIŠČA. PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE VEČJO ZAZIDLJIVO PARCELO NA MIRNI, ZELENI IN SONČNI LOKACIJI, S ČUDOVITI JUŽNO LEGO IN S POGLEDOM NA POHORJE.