Stan trosoban Ljubljana, Šiška, Cena: 475.953,00

Osnovni podatci

Cena:
475.953,00 
transakcija:
prodajem
šifra:
PS25629SD
vrsta objekta:
stan
tip:
trosoban
država:
Slovenija
lokacija:
Ljubljana, Šiška
godina izgradnje:
2020
sprat:
3.
veličina:
186,67 m²

Kontakt

Sara Ducman
GSM:
030/252-000
Telefon:
01/244-5000
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 1 244 50 00
Fax:
+386 1 244 50 04

Pošalji

E-mail je uspešno poslat

Pošalji
Stan trosoban, Ljubljana, Šiška, Šiška

1 od 12

Prethodna slika Sledeća slika
Galerija

opis

Stanovanje T-2 je trisobno stanovanje v terasni etaži objekta z južno, vzhodno in severno orientacijo. Stanovanje sestavljajo: prostoren sodobno oblikovan dnevno bivalni prostor s kuhinjo z otokom, spalnica, otroška soba, kopalnica in ločen wc z utiliti nišo. Proti vzhodu se stanovanje odpira na prostorno teraso na ravni strehi objekta. Na teraso je možno dostopati iz bivalnega prostora in otroške sobe. V kleti ima stanovanje shrambo. Parkirišče je na voljo.

Objekt bo zgrajen v Ljubljani (Vižmarje), na zaključku Prušnikove ulice ob Celovški cesti. V bližini je na voljo vsa družbena in prometna infrastruktura. Lokacija zaradi neposredne bližine mestne vpadnice ter avtocestnega priključka omogoča hiter dostop tako do centra mesta kot tudi do avtocestnega obroča.

Večstanovanjski objekt Vižmarje je sodobno zasnovan objekt, ki bo stanovalcem zagotavljal visoko kakovost bivanja. Objekt so zasnovali v arhitekturnem biroju Formalle. V objektu bo 14 stanovanj. Predvidena so 3 dvosobna, 4 trosobna in 7 štirisobnih stanovanj. Vsa stanovanja v pritličju imajo terase z zelenimi atriji. V najvišji etaži se nahajata 2 stanovanji s prostornima terasama na ravni strehi objekta. Vsa ostala stanovanja imajo udobne balkone.

Parkiranje bo stanovalcem omogočeno v kleti objekta in na zunanjem parkirišču pred vhodom v objekt.  Kolesarnica je zasnovana kot ločen pomožni objekt v sklopu zunanjih površin. Dodatne shrambe za posamezno stanovanje se nahajajo v kleti objekta. Okolica objekta bo ozelenjena. V sklopu zunanje ureditve objekta bo tudi otroško igrišče. Objekt je zasnovan energetsko učinkovito.

Vabljeni na ogled.

Kupec ne plača provizije.