Stan dvoiposoban Ljubljana, Moste Polje, Moste, Cena: 334.885,00

Osnovni podatci

Cena:
334.885,00 
transakcija:
prodajem
šifra:
PS00001NB
vrsta objekta:
stan
tip:
dvoiposoban
država:
Slovenija
lokacija:
Ljubljana, Moste Polje, Moste
godina izgradnje:
2021
sprat:
6.
veličina:
89,58 m²
Građevinska dozvola:
Ne
Upotrebna dozvola:
Ne

Kontakt

Nataša Berčan
ARHIDEA d.o.o.
Linhartova cesta 13
1000 Ljubljana
GSM:
041750555

Pošalji

E-mail je uspešno poslat

Pošalji
Stan dvoiposoban, Ljubljana, Moste Polje, Moste

1 od 5

Prethodna slika Sledeća slika
Galerija

opis

2,5 sobno stanovanje v petem nadstropju (6N143), orientirano na JZ stran v novem stanovanjsko-poslovnem objektu Zelena Šmartinka obsega: predprostor 6,73 m2, kopalnico 3,97 m2, utiliti 1,92 m2, kuhinjo 9,11 m2, dnevno sobo z jedilnico 22,61 m2, kabinet 6,92 m2, spalnica 10,97 m2 in terasa 23,05 m2. Notranja površina stanovanja je 85,28 m2 in shramba v kleti 4,3 m2. Stanovanju pripada 2 parkirni mesti v garaži.

ARHIDEA d.o.o. vam, z dolgoletnimi izkušjami pri adaptacijah in notranji opremi, ob vaši odločitvi za nakup stanovanja nudi brezplačne nasvete in potrebno podporo arhitekta.

Predvidoma bo stanovanje vseljivo poleti leta 2021. V celotnem objektu so na voljo stanovanja različnih kvadratur, od 47 m2 pa do 222 m2, prav tako tudi različni poslovni prostori. Za vse informacije smo vam z veseljem na voljo.

Tehnične karakteristike:

Notranja oprema: Stanovanje je opremljeno z varnostnimi vhodnimi vrati. Notranja vrata so enokrilna, lesena, barvana. Okna v stanovanjih so PVC, zastekljena s termopanskim steklom in senčili. V vseh bivalnih prostorih je položen parket in talno gretje. V ložah, balkonih in terasah so tla keramična. Konstrukcija in predlene stene: Objekt je konstrukcijsko zasnovan v armiranem betonu. Predelne stene so večinoma suhomontažne, sanitarnem delu nameščene vodoodporne plošče, nosilne iz AB. Fasada in streha: Oboje zvedeno po najnovejših standardih. Toplotna izolacija fasade  je večji del izvedena z  kameno volno, finalni sloj pa glazirana opeka ali kontaktna fasada. Ograje so steklene, kombinirane s kovinsko podkonstrukcijo. Streha je ravna, nepohodna. Sanitarni prostori: Stene sanitarnih prostorov so delno obložene s keramiko, delno barvane s pralno barvo. Tla sanitarnih prostorov so obložena s keramiko. Skupni prostori: Vhodna vrata objektov, notranja vrata hodnikov in stopnišč so izvedena iz kovinskih okvirjev. Stopniščna ograja je kovinska. Finalne tlaki skupnih prostorov so izvedeni s keramiko. Stene so slikopleskarsko obdelane. Ogrevanje: talno ogrevanje. Hlajenje: Nekatera stanovanja imajo že vgrajeno klima napravo, drugje je možnost vgradnje split sistema.

Cena vključuje parkirno mesto in ddv, prav tako kupec ne plača provizije agenciji.