Stan četvorosoban Savinjska, Celje, Cena: 145.000,00

Osnovni podatci

Cena:
145.000,00 
transakcija:
prodajem
šifra:
PS00651PG
vrsta objekta:
stan
tip:
četvorosoban
država:
Slovenija
lokacija:
Savinjska, Celje
godina izgradnje:
1900
godina renoviranja:
2019
sprat:
2.
veličina:
113,00 m²
oprema:
klima, Podno grejanje, gas, interfon, FTTH, kablovska televizija
ostalo:
terasa, uknjižen
Građevinska dozvola:
Ne
Upotrebna dozvola:
Ne

Kontakt

Primož Gajšek
GSM:
031 604 432
AŽ&MB NERAD d.o.o.
Podvrh 106G
3314 Braslovče
Telefon:
041 538419

Pošalji

E-mail je uspešno poslat

Pošalji
Stan četvorosoban, Savinjska, Celje, Celje

1 od 13

Prethodna slika Sledeća slika
Galerija

opis

V centru mesta Celje na Gosposki ulici 6 prodamo nadstandardno, v celoti renovirano 4 – sobno dupleks stanovanje velikosti 113 m2 površine dela stavbe, kar zajema tudi 3 m2 kletnih prostorov in dobrih 6 m2 terase.

Kakovostno adaptirano stanovanje se nahaja v drugem nadstropju + mansarda večstanovanjske stavbe v centru mesta. Vsa vzdrževalna dela so redno opravljena, kar je vidno s stavbe, ki je v odličnem stanju. Na stavbi je v letu 2019 bila na novo urejena izolativna fasada in zamenjana strešna kritina + zračni most.
 

Tloris bivalnih prostorov je moderno oblikovan - kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom tvorijo osrednji prostor stanovanja. Stanovanje v nadstropju obsega še predprostor, spalnico, sobo, utility, teraso in kopalnico s sanitarij, v mansardnem delu velikosti 34 m2 pa se nahajajo dve dodatni sobi.

Stanovanjska enota je popolnoma na novo adaptirana s kakovostni materiali. V vseh prostorih je na novo izdelanim estrihom položeno talno ogrevanje in kakovosten vinilni parket. V mansardi je položena 30 cm izolacija. Stavbno pohištvo (okna) so lesena termopan, vhodna vrata pa so masiva hrast. Stanovanje je klimatizirano.

Lokacija v centru mesta vam omogoča da imate na dosegu dlani vse pomembne institucije (vrtec, šola, trgovine, PTT, banke, bolnica, tržnica, knjižnica, železniška in avtobusna postaja…). Za sprehode pa vam je na razpolago Savinjsko nabrežje, mestni park in seveda čarobni sprehodi po starem mestnem jedru.

Kot je razvidno s slik je stanovanje resnično nekaj posebnega. Funkcionalna razporeditev omogoča ureditev po lastnih željah. Ogrevanje poteka preko etažne plinske peči vendar je zaradi dobre izolacije stanovanje izjemno energetsko varčno, kar omogoča velike dodatne prihranke. Zemljiškoknjižno urejeno! Čeprav cena stanovanja 145.000 € več kot opravičuje ponujeno, je ta znesek zgolj orientacijski, končna cena je stvar dogovora!

Če vas mika življenje v starem mestnem jedru, če imate radi pridih preteklosti v vaši neposredni bližini vas vabimo, da nas pokličete na 031 60 4432 (Primož) in si zagotovite brezplačen ogled stanovanja.