Kuća samostalna kuća Ljubljana - okolina, Vrhnika, Bevke, Cena: 369.000,00

Osnovni podatci

Cena:
369.000,00 
transakcija:
prodajem
šifra:
PH8888897AŽ
vrsta objekta:
kuća
tip:
samostalna kuća
država:
Slovenija
lokacija:
Ljubljana - okolina, Vrhnika, Bevke
godina izgradnje:
1990
godina renoviranja:
2009
sprat:
Pd+Pr+PTK
veličina:
210,00 m²
parcela:
876,00 m²
oprema:
centralno grejanje
ostalo:
parking mesto, više parking mesta, uknjižen

Kontakt

Aleš Železnik
GSM:
031 378 114
Telefon:
031 378 114
RECONSULT d.o.o., PE RCN nepremičnine
Župančičeva ulica 18
1000 Ljubljana
Telefon:
012002967

Pošalji

E-mail je uspešno poslat

Pošalji
Kuća samostalna kuća, Ljubljana - okolina, Vrhnika, Bevke

1 od 18

Prethodna slika Sledeća slika
Galerija

opis

V bližini Loga pri Brezovici, v naselju Bevke,Vam v nakup ponujamo samostojno dvostanovanjsko družinsko hišo, zgrajeno v letu 1990. Hiša zajema 3 etaže (K+P+M) in obsega skupaj približno 210 m2bivalne, stanovanjske površine

V hiši se nahajata dve stanovanji, od katerih je manjše (cca 70 m2) umeščeno v polkletne prostore, druga večja enota (cca 140 m2) pa v pritličje ter mansardo. Stanovanji imata sicer ločena vhoda, vendar sta med seboj povezani s centralnim notranjim stopniščem. 

Hiša je zgrajena na rahlem pobočju, zato tudi v polkletnem stanovanju ni občutka utesnjenosti. Stanovanje spodaj obsega dnevni prostor, povezan s kuhinjo in jedilnico ter manjši hodnik, ki povezuje kopalnico ter spalnico ter ima neposreden dostop do vrta iz dnevne sobe. 

Zgornje, večje stanovanje ima v pritličju prostorne in svetle bivalne prostore - dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, kopalnico ter eno večjo sobo, ki se lahko organizira glede na želje in potrebe lastnika. Mansarda je dostopna preko širokega stopnišča in obsega tri večje sobe oz. spalnice ter kopalnico.

Vsi prostori so sodobno in barvito opremljeni. Tlaki so izvedeni delno v keramiki, delno v parketu. Ogrevanje je zagotovljeno preko centralnega radiatorskega sistema na olje ter kamina. 

Dotok naravne svetlobe je v mansardi zagotovljen s trikotnima frčadama ter dvignjeno nadzidavo, v kleti s samo arhitekturo objekta, ki je zasnovan polkletno (delno v klančini), v pritličju pa s panoramskimi balkonskimi vrati. Dnevno-bivalni prostor zgornjega stanovanja, kjer se med drugim nahaja tudi notranji kamin, se namreč preko širših steklenih vrat odpira na prostorno zunanjo teraso v izmeri cca 40 m2. Ta hkrati služi tudi kot streha manjši dozidavi ob glavnem objektu, kjer se lahko uredi dodatne zaprte prostore ali pa tudi dodatno manjšo bivalno stanovanjsko enoto, saj ima prostor že vgrajeno kopalnico ter izvedene kuhinjske priključke.

Okolica hiše je urejena, v veliki meri tlakovana ali asfaltirana in obsega tudi zunanji zidani žar ter pokrit prostor za parkiranje. Kot posebnost bi omenili leseno »hiško na drevesu«, ki je običajno priljubljeno skrivališče oz. prostor za igro otrok. Celotna površina parcele znaša 876 m2. Parcelo na koncu zaključuje še srednje velika lesena hiška - enostaven objekt, ki služi kot prostor za shranjevanje (koles, vrtnega orodja ipd.). 

Kot prednost hiše bi izpostavili enostaven dostop do cestne infrastrukture, avtobusno postajališče v neposredni bližini, barvito notranjo opremljenost ter bližino narave (Krajinski park Ljubljansko barje, Kostanjevica). Hiša je zaradi svoje prostornosti primerna za večjo ali razširjeno družino, saj se v eno od stanovanj lahko namestijo tudi stari starši.

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!