Kuća samostalna kuća Ljubljana - okolina, Škofljica, Pijava Gorica, Cena: 222.000,00

Osnovni podatci

Cena:
222.000,00 
transakcija:
prodajem
šifra:
PH02687SJ
vrsta objekta:
kuća
tip:
samostalna kuća
država:
Slovenija
lokacija:
Ljubljana - okolina, Škofljica, Pijava Gorica
godina izgradnje:
1996
veličina:
265,00 m²
parcela:
1.015,00 m²
oprema:
centralno grejanje, lož ulje, grejanje na drva
ostalo:
balkon, terasa, podrum, garaža, pokriven parkirni prostor, dva parkirna mesta, više parking mesta, uknjižen

Kontakt

Simona Hribar
GSM:
+386 30 313001
Telefon:
+386 1 2445000
Ljubljana nepremičnine d.o.o.
Cesta na Brdo 69
1000 Ljubljana
Telefon:
+386 1 244 50 00
Fax:
+386 1 244 50 04

Pošalji

E-mail je uspešno poslat

Pošalji
Kuća samostalna kuća, Ljubljana - okolina, Škofljica, Pijava Gorica

1 od 10

Prethodna slika Sledeća slika
Galerija

opis

V Pijavi Gorici, na lepi lokaciji prodamo samostojno hišo, ki je bila zgrajena leta 1996. Hiša obsega 3 etaže (klet, pritličje in mansardo) v izmeri cca 265 m2, pripada pa ji 1015 m2 zemljišča okrog hiše. Pred hišo je lepo urejen asvaltiran dovoz in parkirišče, hiši pripada tudi nadstrešek v dveh etažah, kjer je možno parkirati še dve dodatni vozili.

Hiša v pritličju obsega hodnik, dnevno sobo v povezavi s kuhinjo in z jedilnico, kabinet, spalnico ter kopalnico, balkon. V zgornji etaži so tri spalnice, dve imata izhod na zgornji balkon, kopalnica in utility/pralnica. V kleti je več prostorov v enem je urejena še ena kuhinja - nadstropje je po potrebi možno urediti v samostojno enoto z izhodom na vrt. Hiša je tako lahko urejena tudi kot dvodružinska.

Ogrevanje je radiatorsko na olje ali na trda goriva. 

Lokacija omogoča hiter dostop do Ljubljane, vozita tudi dva medkrajevna avtobusa in vlak iz Škofljice. Vsa infrastruktura je v bližini - vrtec, šola, nakupovalno središče, restavracije,...Prav tako vozi šolski avtobus.

Hiša se prodaja opremljena, po želji pa jo je možno za bodočega lastnika tudi izprazniti.Za več informacij smo vam z veseljem na voljo. Vabljeni k ogledu.

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

 

 

 

In Pijava Gorica, in a beautiful location we sell a detached house that was built in 1996. The house has 3 floors (basement, ground floor and attic) measuring approximately 265 m2 and it belongs to 1015 m2 of land around the house. In front of the house is a neatly arranged asphalted driveway and parking, the house also has a canopy on two floors, where it is possible to park two additional vehicles.

The house on the ground floor comprises a hallway, a living room in connection with the kitchen and dining room, a study, a bedroom and a bathroom, a balcony. Upstairs there are three bedrooms, two with exit to upper balcony, bathroom and utility / laundry room. In the basement there are several rooms in one, there is another kitchen - the floor can be converted into a separate unit if necessary, with access to the garden. The house can also be arranged as a two-family.

Heating is with oil or solid fuel radiators.

The location provides quick access to Ljubljana, as well as two intercity buses and a train from Škofljica. All the infrastructure is nearby - kindergarten, school, mall, restaurants, ... It also runs a school bus.

The house is for sale furnished and, if desired, it can also be vacated for the future owner. You are welcome to visit.