Belgrade Waterfront Residences Srbija, Beograd, Savski Venac

Belgrade Waterfront Residences

Lokacija

Sa adresom u srcu Beograda, BW Residences pulsiraju specifičnom energijom. Zahvaljujući lokaciji na živopisnom potezu beogradske obale, kao i brojnim sadržajima u neposrednoj blizini, BW Residences će svojim stanarima obezbediti najviši standard životnog stila i udobnosti.

Po ulasku u prirodno osvetljeno predvorje BW Residences stanari će šetati duž moderno dizajniranog hola do svojih novih luksuznih domova. Moderni dvosobni, trosobni, četvorosobni i petosobni stanovi projektovani su tako da kreiraju svet savremenog komfora sa urbanim duhom. Stanovi će biti opremljeni za maksimalnu udobnost i komfor. Uz modernu kombinaciju velikih i osvetljenih prostorija sa prozorima od poda do plafona, život u BW Residences kreiran je za ljude koji imaju istančan ukus i koji traže jedinstvenu lokaciju i najviši nivo usluge.

Panorama koja se pruža sa BW Residences nikoga ne ostavlja ravnodušnim, bilo da se radi o pogledu na reku Savu ili živopisnu gradsku četvrt koja živi i danju i noću. Sa šetališta BW Residences pruža se neverovatan pogled na Savu, a u blizini su brojne atrakcije kao što su Belgrade Mall – najveći tržni centar u regionu, Kula Beograd – impresivna kula koja će se uzdizati iznad Save, i Beogradski Park – velika uređena zelena površina sastavljena od brojnih bašti unutar grada.

Udobnost života u BW Residences prevazilazi uobičajenu predstavu o modernom životnom stilu u velikom gradu. Na samo nekoliko koraka od svojih domova, stanari će na raspolaganju imati brojne sadržaje koji će svaki dan činiti posebnim. Na prostranom platou rezervisanom samo za stanare i njihove goste predviđen je unutrašnji prostor za rekreaciju sa moderno opremljenom teretanom, bazenima za odrasle i decu, uz prateće svlačionice sa tuš kabinama. Dok se odrasli opuštaju ili vredno treniraju, najmlađi mogu da uživaju u specijalno osmišljenoj igraonici u kojoj će razvijati kreativne sposobnosti. Stanari BW Residences će imati i pristup bašti koja je dizajnirana kao zelena oaza za odmor i organizaciju privatnih događaja.

KUHINJA – Mnogi je smatraju najvažnijim prostorom u domu, pa ne čudi što se kod dizajna kuhinje mislilo o svakom detalju. Kuhinje u svim stanovima su opremljene elementima od najfi nijih materijala u koje se skladno uklapa bela tehnika standardnih dimenzija.

UGRADNI NAMEŠTAJ - Funkcionalnost i jednostavna elegancija imaju ključnu ulogu u projektovanju prostora za odlaganje stvari. Stanovi su opremljeni plakarima u predsoblju, garderoberima, ormanima u spavaćim sobama i ormarićima u kupatilima, sa podesivim policama. Moderan, minimalistički dizajn omogućava maksimalnu iskorišćenost prostora.

KUPATILO - Kupatila su opremljena prvoklasnim sanitarijama renomiranih brendova, kod kojih se praktičnost spaja sa izuzetnom formom.

DRVENI PODOVI - Osećaj udobnosti i topline u svim stanovima upotpunjuje kvalitetan troslojni parket.

KERAMIKA – Kupatila, toaleti i kuhinje u svim stanovima obloženi su podnim i zidnim pločicama. Pločice vrhunskog kvaliteta odlikuju prefi njen izgled i velika izdržljivost.

VRATA - Sva sobna vrata u stanovima napravljena su od kvalitetnog bojenog medijapana.

Savamala
Belgrade Waterfront Residences - Srbija, Beograd, Savski Venac

1 od 9

Prethodna slika Sledeća slika
Galerija